Al is de leugen nog zo snel….

Ik las onlangs een berichtje van huisarts Van de Wissel. Je leest van zijn gekwetstheid, zijn bereidheid om weer samen op te trekken, mits:

OMT geeft eindelijk toe dat Corona verkoudheid is

Nadat duidelijk werd dat de Omicron vorig jaar januari minder ernstig is dan influenza (griep) heeft het OMT er een jaar over gedaan om tot die zelfde conclusie te komen.
Het valt ook niet mee als je deelneemt aan het OMT en je ego in de weg zit, om toe te geven dat de maatregelen die je voorstelde in feite op niets waren gebaseerd. Helaas zijn die zelfde maatregelen wel in de wet WPG (Wet Publieke Gezondheid) terecht gekomen.

Of zit er een politiek duwtje van de regeringspartijen achter? Maatregelen afschaffen met de verkiezingen in zicht doet het wellicht goed? Maar dan denk ik “ze zijn toch niet zo dom om te denken dat we Hugo de Jonge zijn vergeten? De minister die iedereen verketterde die de prikken niet nam omdat je het voor een ander deed? Die dmv het CTB Corona Toegangs Bewijs 3 miljoen Nederlanders uitsloot omdat ze geen prik wilden en daardoor buitengesloten werden en waarvan we nu weten dat de Jonge wist dat je daarmee niet de ander beschermde?”

Diezelfde prikken waarvan steeds meer wetenschappelijk bewijs wordt verzameld dat deze prikken veel meer schade toebrengen dan dat ze voorkomen.

Mensen die dat al voorvoelden, werden uitgesloten. Ik ben er vrienden door kwijtgeraakt omdat zij vertrouwden op de overheid. De overheid die het beste met ons voor had en waarvan men het best vond dat de zogenaamde Wappies hard aangepakt mochten worden. Hoe durfden ze tegen de overheid in te gaan en andere mensen in gevaar te brengen!

Nu blijkt dat de rollen zijn omgedraaid. Het is de overheid die zijn burgers in gevaar heeft gebracht, die mensen opriep om prikken te nemen waarvan bekend was dat ze de ander helemaal niet beschermden. Dat mensen prikken onterecht hebben genomen. Dezelfde prikken waarvan steeds meer wetenschappelijk komt vast te staan dat ze tot veel letsel en sterfte hebben geleid.

Het OMT had het mis, de Overheid was niet betrouwbaar. Het wordt tijd voor excuses en het wordt tijd dat burgers laten zien dat we geen genoegen nemen met loze beloften. Ik hoop dat Nederland massaal naar de stembus gaat op 15 maart en stemt op partijen die niet in de regering zitten of het regeringsbeleid steunden zoals de PvdA. Mevrouw Kuiken die artsen zoals ik uit het BIG register wilde zetten omdat ik waarschuwde voor wat het OMT nu toegeeft.

Ik ben niet voor wraak maar wel voor erkenning zodat we gezamenlijk kunnen optrekken. Optrekken zoals Mandela dat deed na 27 jaar gevangenisstraf. Niet dat ik mij maar enigszins met deze man wil en mag vergelijken maar wel de boodschap dat we samen mogen optrekken. Maar eerst laten zien dat we klaar zijn met het beleid van dit verdeeldheid zaaiende kabinet en haar politieke partijen (einde citaten)

De hoop die er uit spreekt zien we niet terug in nieuwe wetgeving, integendeel. Ik ben dan ook minder optimistisch: het volk is in de val gelokt en wil dat nog steeds niet zien…. Hoeveel doden moeten er nog vallen? Lopen er moordenaars onder ons rond?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *