2 april

Gister schrok ik even op. Plots verscheen een bericht online met de melding dat Rutte afgetreden was. Te laat besefte ik me dat het 1 april was. Jammer. Nee, niet dat het 1 april was. Wel dat het bericht niet juist bleek.

Want laten we eerlijk zijn. De wereld zonder Rutte op het pluche wordt niet direct beter. Eerder zal zichtbaar worden hoe groot de chaos is die hij en zijn ‘maten’ achterlaten. De ‘maten’, dat is de club van links-liberalen, de club die in de afgelopen tien jaar alles, wat democratisch was aan het eigen D’66, heeft weggegooid of ingeruild. Wat rest is d66, waarbij, als je goed leest, een bijbels getal zichtbaar wordt.

Goed, terug naar Rutte en zijn maten in het kwaad. Laten we eens kijken waar meneer zich in januari van dit jaar bevond, samen met een aantal kabinetscollega’s:
Behalve premier Mark Rutte en ministers Sigrid Kaag (Financiën) en Wopke Hoekstra (Buitenlandse Zaken), gaan ook ministers Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Kajsa Ollongren (Defensie) en Liesje Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking naar de bijeenkomst. Hetzelfde geldt voor staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat.
Mark Rutte, Liesje Schreinemacher: VVD
Wobke Hoekstra en Karien van Gennip: CDA
Sigrid Kaag en Kajsa Ollongren: d66.
Je ziet het: de CU mist in dit rijtje. Maar de andere drie partijen zijn vertegenwoordigd.

Kijk eens. Sigrid kreeg een bedankbriefje van het WEF: “[…] uw bijdragen aan het werk van de Great Reset zullen uitzonderlijk cruciaal zijn bij de komende jaarlijkse bijeenkomst. Uw deelname aan de beraadslagingen in Davos zal tevens verzekeren dat Nederland een grote rol speelt in het vormgeven van de toekomst van het internationale handelssyteem.” Wobke kreeg ook zo’n brief…

En Mark, onze bejubelde leugenaar, schreef zelf aan het WEF: “Bedankt voor de uitnodiging van de 50e jaarlijkse bijeenkomst van de World Economic Forum. […] Laat me het belang van de World Economic Forum voor de Nederlandse regering benadrukken. Door de jaren heen hebben we een sterke relatie opgebouwd, zoals ook blijkt uit de substantiële Nederlandse delegatie op de jaarlijkse bijeenkomst.” Echt onafhankelijk leider, toch?

Verder zit ook de echtgenote van onze koning regelmatig aan tafel bij het WEF. Onze koning zal de handen ook wel die helemaal vrij hebben. En zijn oudste dochter?

Waar houden ze zich daar bij het WEF toch mee bezig? Kijk eens mee:
Het project ‘Known Traveller Digital Identity’ (KTDI) beoogt reizigers zich te laten identificeren met biometrische gegevens, zonder gebruikmaking van een paspoort. Dit project is in 2018 ontwikkeld door het WEF en diverse partnerbedrijven, zoals Accenture. In de proeffase is naast Nederland ook Canada betrokken.
Klinkt goed toch? ~Kun je rustig je paspoort eens vergeten…. Of?

Aha, de aap uit de mouw:
KTDI kan ook gebruikt worden voor het opslaan van Covid-gerelateerde informatie, zo meldt het WEF. Dat geldt ook voor de CommonPass, een ander project van het WEF. De CommonPass legt gezondheidsinformatie vast, zoals vaccinatiestatus.
Zo, daar houdt het WEF zich dus ook mee bezig, koningin Maxima? Fijn: koningin van alle Nederlanders!

Je zou je afvragen: waar komt de info toch vandaan? Kijk maar, dit is de bron:
https://www.wyniasweek.nl/de-tentakels-van-het-wef-reiken-tot-ver-in-de-nederlandse-staat/
En Wynia, dat is toch niet de eerste de beste toch?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *