Russen

Oef. Ik kan mijn ei weer kwijt! Wekenlang gefrustreerd op mijn handen gezeten, nagels opgegeten, lelijke woorden gedacht, met de vingers op de tafel getrommeld…. Bij deze wil ik iedereen die last van mij heeft gehad in de afgelopen zes weken mijn excuses aanbieden. Mijn welgemeende excuses!

Het kan niet anders dan dat in deze tijd van verkiezingen iemand mijn website heeft gehackt. Nachtenlang heb ik gepuzzeld hoe ik zonder verlies mijn bloggie weer actief kon krijgen. Linksom of rechtsom: alles geblokkeerd! Wie er achter hebben gezeten? De Russen? De NSA? Of moet ik het meer zoeken in de hoek van Siamezenhaters?

Zou me niks verbazen, dat laatste. Net nu ik met Wifi begonnen was met de voorbereidingen van de eerste politieke campagne van Siamezen in de Politiek (SidP) een hack van mijn website… Dat kan geen toeval zijn. En terwijl al die ‘kopstukken’ druk waren met het verkopen van beloften, werd de Siamese kat in het algemeen monddood gemaakt. Ja, ja, dat kan in dit land allemaal!

Triest is het. Roemer met zijn eerlijke Zorgfonds: weer geen succes! DENK: het begin van des-integrerende allochtonen. Sylvana met-kortsluiting-in-haar-verbinding, Geen Peil… Asscher-en-de-rit-naar-de-afgrond.
Maar: geen eerlijk Siamezen-verhaal. In de kiem gesmoord door een campagne-hack!

En nu, een week nadat Nederland op 15 maart z’n stem uitbracht is het duidelijk geworden: in dit land wordt een leugenaar en een draaikont met zijn partij opnieuw door de gemiddelde kiezer gesteund… en een eerlijke Siamees het bos in gestuurd.

Nederland: het gelukkigste land in de wereld.

Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *